Nu kan du købe de fede kompressions dragter og sokker fra Hidez på www.equiscout.dk.

Hidez kompressionsdragt er et innovativt produkt og der er brugt revolutionerende teknologier til at konstruere produkterne. Stoffet skæres på bestemte måder, så de strategisk syes sammen for så de påvirker ønskede muskelgrupper. Produkternes sømme spiller også en stor rolle, da de fungerer som ankerpunkter.

Hidez kompression fører blodforsyninger ud af de nedre lemmer (hvor væsker har tendens til at samle sig) og tilbage i omløb mod hjertet.

Produkterne forbedrer blodgennemstrømningen, og oxygentilgængelighed til dyrets muskler fremskynder fjernelsen af ​​affaldsstoffer (fx mælkesyrer og kuldioxid). En god blodforsyning genopretter skader hurtigere, medvirker til at forhindre skader ved at opretholde muskeltemperaturen og reducerer muskel træthed.

Hidez reducerede muskelvibrationer som hvilket er vigtigt, når dyrene rejser. Hestens muskler er på ekstremt arbejde under rejse. Disse muskelvibrationer kan forårsage, at mikrofibre rives over i musklerne, hvilket kan forårsage kramper og i sidste ende rejser sygdom.

Hidez fremstiller sit eget stof, der er et åndbart fugthåndteringsstof, der indeholder elastisk elastisk garn.