Premier Equine

Premier Equine

Nu kan du købe disse fantastiske dækkener fra Premier Equine i butikken.

Vi er totalt fan og kan slet ikke få armene ned over den fantastiske kvalitet og lækre design.

Premier Equine har et kæmpe udvalg af dækkener og du er altid velkommen til at kontakte os hvis du søger et andet dækken end det vi lige har på lager.

Rebgrimen handcraftet by Theresa

Rebgrimen handcraftet by Theresa

Denne fantastiske grime har vi ledt længe efter. Rebgrimen er håndsyet af Theresa Dueholm som har designet den i samarbejde med verdens førende hestetrænere Anna Blomgren og Will Rogers.

Grimen og rebet er lavet i bedste kvalitet og ligger perfekt i hånden. Knuderne er bundet så de ligger ind til hesten. Vi er kæmpe fan og har til dato ikke kunne finde en rebgrime i denne kvalitet. Glæder os til at vise den frem 🙂

Hidez compression suits

Hidez compression suits

Nu kan du købe de fede kompressions dragter og sokker fra Hidez på www.equiscout.dk.

Hidez kompressionsdragt er et innovativt produkt og der er brugt revolutionerende teknologier til at konstruere produkterne. Stoffet skæres på bestemte måder, så de strategisk syes sammen for så de påvirker ønskede muskelgrupper. Produkternes sømme spiller også en stor rolle, da de fungerer som ankerpunkter.

Hidez kompression fører blodforsyninger ud af de nedre lemmer (hvor væsker har tendens til at samle sig) og tilbage i omløb mod hjertet.

Produkterne forbedrer blodgennemstrømningen, og oxygentilgængelighed til dyrets muskler fremskynder fjernelsen af ​​affaldsstoffer (fx mælkesyrer og kuldioxid). En god blodforsyning genopretter skader hurtigere, medvirker til at forhindre skader ved at opretholde muskeltemperaturen og reducerer muskel træthed.

Hidez reducerede muskelvibrationer som hvilket er vigtigt, når dyrene rejser. Hestens muskler er på ekstremt arbejde under rejse. Disse muskelvibrationer kan forårsage, at mikrofibre rives over i musklerne, hvilket kan forårsage kramper og i sidste ende rejser sygdom.

Hidez fremstiller sit eget stof, der er et åndbart fugthåndteringsstof, der indeholder elastisk elastisk garn.

Esperado

Esperado

Nu kan du få de lækre produkter fra Esperado på www.equiscout.dk.
Esperado er kendt for sine lækre underlag, grimer og tove. De producerer produkter af høj kvalitet og vi er vilde med deres designs 🙂

Lemieux

Lemieux

Så er de landet i butikken… De lækre underlag fra Lemieux! og vi elsker dem!!! LeMieux er et engelsk mærke der primært producerer sadelunderlag, bandager, bandageunderlag og gamacher.
LeMieux udkommer med nye farver og produkter jævnligt. Har du spørgsmål til produkterne er du meget velkommen til at kontakte os på www.equiscout.dk eller mail@equiscout.dk.

Denwax

Denwax

Er du til lette plejeprodukter der virker? Denwax er det absolut bedste plejeprodukt til læderpleje, gummistøvler, bil eller trailer, havemøbler mm.
Vi er super glade for Denwax… og ja det virker 🙂

Hesteliv 2015

Hesteliv 2015

så er vi ved at være klar til Hesteliv 2015. sidste år var det Anky og Bo der tog salen med storm. i år har i mulighed for at se Prinsesse Nathalie og Kyra Kyrklund i aktion lørdag aften.
vi glæder os super meget til at være med og håber også på at se en masse af vores kunder på den anden side af broen 🙂

JBK Horse Show 2015

JBK Horse Show 2015

Vi takker alle vores fantastiske kunder for, at JBK endnu engang blev en kæmpe succes. Tusind tak til alle der besøgte vores stand og tusind tak til JBK for altid god service og fantastisk stemning.
Vi glæder os allerede til vi ses igen 🙂

Supreme Products

Vi er super stolte af at forhandle de lækre plejeprodukter fra Supreme Products.
Dette produkt er for dem der ønsker det bedste af det bedste inden for stylingprodukter. Supreme Products har blandt andet den bedste shine spray på markedet (Sparkle) samt den bedste flettespray på markedet (Easy Plait).

Samarbejdsaftale med Thomas Sandgaard

Samarbejdsaftale med Thomas Sandgaard

Vi er super glade og stolte over at have indgået samarbejdsaftale med en af landets bedste og mest sympatiske springryttere, Thomas Sandgaard. Thomas rejser rundt med mange heste som konkurrencerytter i ind og udland, hvorved han får fuldt udbytte af funktionaliteten i de unikke produkter fra TransHorse Sport. Vi glæder og til at følge Thomas i fremtiden og ser frem til et godt samarbejde!
Læs mere om Thomas Sandgaard og hans aktiviteter på www.sivebaekgaard.com