MÆRKER

TransHorse Sport

TransHorse Sport er med deres super innovative og lækre kvalitets produkter et mærke vi er meget stolte af at forhandle. TransHorse Sport er kendt for deres letvægts produkter hvor funktion og kvalitet går hånd i hånd.

mail@equiscout.dk eller på tlf. +45 60 65 62 25

bag stable - hoof pick - leg wrap - curry cumb

Equi-Safe

Equi-Safe producere gamacher til alle behov af høj kvalitet til gode priser. Gamacherne kendetegnes ved kvalitetsprodukter hvor funktion er i højsæde. Vi bruger selv gamacherne og har testet dem i godt to år nu med super gode resultater. Den høje kvalitet sammenholdt et fornuftigt prisniveau gør at vi trygt kan anbefale produkterne til vores kunder.

Er du butik og øsnker at forhandle produkterne fra Equi-Safe kan du kontakte os for yderlig information på mail@equiscout.dk eller på tlf. +45 60 65 62 25

colorado air wrap

Kastel Denmark

Vi er rigtig glade for at vi nu kan tilbyde vores kunder de skønne bluser og bukser fra Kastel Denmark. De fede produkter er designet og fremstillet af skaberen af Skagen Ure, Charlotte Jorst. Kastel Denmark er beklædning til den aktive sportsudøver og kan bruges til alt lige fra ridning til golf. Funktion og kvalitet er i højsæde når du køber disse produkter som særligt kendes ved UV beskyttelse og komfort. Vi har selv testet produkterne og kan varmt anbefale produkterne til vores kunder.

  • UPF 30 ultra-violet protection (Learn more about UPF)
  • Breathable lightweight fabric of 88% nylon/12% spandex
  • Quarter-zip neckline
  • Antibacterial odor reduction
  • Cooling mesh inner sleeves
  • Fitted wrist
  • Available in Ladies XS, S, M, L, XL

charlotte - navy blue with red

Supreme Products

Supreme Products er eksklusive plejeprodukter, som giver din hest det optimale finish til enhver lejlighed.

Udover deres “Show” serie har de en pleje serie til dagligdagen begge pleje serier kan selvfølgelig kombineres.

make up

 

Stübben

Som specialister i eksklusivt ridesportstilbehør, har familien bag Stübben formået at bevare mesterlig håndværkstradition, kombineret med moderne funktionalitet.

gjord1