Mærker

Hos EquiScout gør vi meget ud af at vælge hvilke mærker vi ønsker at handle med. Vi kigger først og fremmest på funktionalitet, kvalitet og design. Derudover ønsker vi også en godt samarbejde med vores leverandører med gensidig respekt i fokus. 

TransHorse Sport

TransHorse Sport er med deres super innovative og lækre kvalitets produkter et mærke vi er meget stolte af at forhandle. TransHorse Sport er kendt for deres letvægts produkter hvor funktion og kvalitet går hånd i hånd. 

mail@equiscout.dk eller på tlf. +45 60 65 62 25

Premier Equine

Premier Equine er efter vores overbevisning de bedste dækkener på markedet. Med deres fantastiske høje kvalitet, super pasform og funktionelle design er vi super glade for at forhandle disse fantastisk lækre dækkener. Premier Equine har med sine terapi produkter slået benene væk under os. Deres magnet dækkener og Infrarød dækkener er helt fantastiske og er helt sikkert nogle af de produkter vi ønsker at føre fast i butikken.

MaKeBe

MaKeBe er et super lækkert mærke. Fantastisk Italiensk design i høj kvalitet med super fine detaljer.  Vi er super glade for at have fået MaKeBe ind i butikken og vi syntes helt sikkert at det er et lækkert mærke hvor pris og kvalitet går hånd i hånd. Derudover laver MaKeBe nogle super lækre boksgardiner i funktionelt design med fine detaljer. Vi har mulighed for at levere disse smukke gardiner med eget logo.

Herman Sprenger

 

 

Equi-Safe 

Equi-Safe producere gamacher til alle behov af høj kvalitet til gode priser. Gamacherne kendetegnes ved kvalitetsprodukter hvor funktion er i højsæde. Vi bruger selv gamacherne og har testet dem i godt to år nu med super gode resultater. Den høje kvalitet sammenholdt et fornuftigt prisniveau gør at vi trygt kan anbefale produkterne til vores kunder.

Er du butik og øsnker at forhandle produkterne fra Equi-Safe kan du kontakte os for yderlig information på mail@equiscout.dk eller på tlf. +45 60 65 62 25

 

Supreme Products

 Supreme Products er eksklusive plejeprodukter, som giver din hest det optimale finish til enhver lejlighed.

Udover deres “Show” serie har de en pleje serie til dagligdagen begge pleje serier kan selvfølgelig kombineres.

make up