Muscle Motion 1 kg – Cavalor

349,00 DKK

Cavalor Muscle Motion giver understøttende muskelpleje for at sikre en sund muskelfunktion. Cavalor Muscle Motion indeholder ikke kun vitamin E og selenium, men også en stærk blanding af antioxidanter og buffere ved siden af ​​magnesium og MSM. Dette understøtter ikke kun muskelcellerne under indsatsen, men beskytter dem også. Cavalor Muscle Motion understøtter muskelfunktionen og grundlæggende beskyttelse af celler.

Når heste skal arbejde hårdt, kan der dannes laktat og frie radikaler i musklerne. Hvis de ikke er
neutraliseret kan de skade muskelceller og forårsage forsuring og stivhed.

Indeholder:
E-vitamin sammen med selenium er en af ​​de mest kendte ingredienser til et muskeltilskud. ud over disse antioxidanter indeholder Cavalor muscle motion også C-vitamin, Beta-carotenog bioflavonoider, som beskytter cellerne mod frie radikaler. Ved at kombinere forskellige antioxidanter har Cavalor Muscle Motion ikke kun en stærkere effekt, selenium dosis kan også begrænses. Imidlertid er høje niveauer af selen giftigt. Derudover har antioxidanter forskellige former for virkning, der beskytter musklerne på både intracellulært og ekstracellulært niveau.

Cavalor Muscle Motion indeholder betain, en forløber af dimenthylglycin, der primært sikrer, at ilt transporteres effektivt til musklerne, til at der produceres og opbevares mindre laktat. Zink, tilsat under en chelateret form, fremskynder laktat nedbrydning, mens natrium bikarbonatsom en buffer også bidrager til effektiv muskelindvinding. Ved at neutralisere laktat og gendanne syre-base balancen forhindrer det muskel forsuring og stivhed.

Mineraler såsom svovl (S) magnesium (Mg) ogmangan (Mn) reducerer muskelspænding og forbedrer muskelens fleksibilitet og udholdenhed. Den form, hvori de tilføjes, er let at absorbere for hesten. Et eksempel på dette er Menthylsulfonymethane (MSM). Skønt MSM hovedsageligt er kendt for sine gavnlige virkninger for leddene, bidrager det også til, at musklerne fungerer korrekt. MSM fungerer som en antioxidant og stimulerer blodcirkulationen. På denne måde understøtter MSM brud på affaldsstoffer og eliminerer dem fra kroppen. Derudover giver et kompleks af B-vitaminer, inklusive vitamin B1, B2 og B12 forbedret carbohydrate metabolisme, nerveoverførsel og ilt forsyning til musklerne.

Anvisning:

Føj dagligt 2 x 15 g Cavalor Muscle Motion til foderet.

1 mål = 15 g. Maksimum 120 g pr. Hest Per dag.
Når trænings intensiteten stiger, bliver musklerne også mere udfordrede.

Opbevaring og emballage:

  • Bøtte 1 kg
  • Anvendes indtil 2 år efter produktions dato
Kategori: