Premier Equine nano-tec infrared boot wraps – sort

599,00 DKK

nano-tec infrarød gamacher fra Premier Equine er udviklet til at genopbygge og maksimere hestens præstation ved at hjælpe med at fjerne giftstoffer, reducere mælkesyreopbygning og reducere restitutionstiden.

den yderste gamache hjælper til at fjerne belastning på sener og ledbånd samt reducere hævelse. det er lavet af  air-tec-ventilerede neopren som hjælper til at holde din hests led og sener kølige under brug.

den indvendige wrap indeholder mineraler der sikre at varme og energi fra hesten bliver sendt tilbage i kroppen i form af infrarød varmestråling. den infrarøde varme åbner blodkar dybt inde i muskelvævet, hvilket øger cirkulationen. den øgede blodcirkulation i vævene letter muskelspænding og styrker kroppens egen evne til at reducere hævelse, helbrede skader og fremskynde restitutionstid.

et let og hurtigt alternativ til trykbinding både i stald og under transport.

vigtig information: start med at bruge gamacherne i en halv time til en time om dagen i den første uge og gradvis opbygges op til fire timer om dagen for optimal behandling. Kan stå med det i op til tolv timer.

advarsel: må ikke anvendes på følgende: åbne sår, under graviditet eller på hopper i fol.

effektiviteten af dette produkt øges markant, når det bruges af heste, der er i regelmæssig træning.

kan bruges på både for- og bagben.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Yderligere information

størrelse

, , ,