Premier Equine – Magnetic Horse Rug with Neck Cover

1.599,00 DKK

Premier Equines magnet dækken reducerer muskelspændinger, øger blodcirkulationen og forbedre din hests velvære.

Magneterne er syet ind i dækkenet omkring hestens muskelgrupper og hjælper med at øge blodgennemstrømningen hvilket giver en række sundhedsmæssige fordele.

Premier Equine magnetiske dækken kan bruges før træning for at hjælpe med opvarmning af hestens muskler og efter træning for at sikre langsom afkøling. (OBS! Hesten skal være tør og ikke svedig)

Dette dækken er blødt, åndbart og foret med antibakteriel nylonfor. 164 magneter er syet inden i dækkenet og 74 magneter er syet ind i halsen.

Hver magnet er en 600 Gauss højenergifleksibel ferritmagnet med 50 mm plumefeltzone. Magneterne er placeret ud fra erfaringer gjort af Amerikanske eksperter på området.

Magneter er blevet fastgjort på de rigtige placeringer af erfaringerne fra USA-eksperter.

Brug dækkenet 30 minutter til 1 time om dagen i den første uge og gradvis opbygges til maksimalt 4 timer om dagen efter 2 uger.

Hesten skal stå opbundet ved brug af dette dækken og kan ikke bruges under træning. Hesten skal være i ro og have regelmæssig hjerterytme.

 

Håndvask kun i koldt vand med mild sæbe / ikke-biovæske. Skyl grundigt og lad det lufttørre.

Det magnetiske dækken er godkendt af dyrlæger og trænere verden over og har haft positiv effekt både af konkurrenceheste samt heste der skal hele efter en operation.

ADVARSEL må ikke bruges på følgende:
Åbne sår
Under graviditet (damer)
Hopper i føl
I nærheden af ​​pacemakere
Husk ALTID, hvis der fortsat er symptomer, ring til din dyrlæge!

Hvorfor bruge magnetiske heste tæpper?
Forbedret cirkulation – Nedsætter muskelspænding – Hjælper til genopretning af muskeltræthed – Stimulering af vævets iltforsyning – Beroliger knoglesmerter – Eliminerer toksiner – Aids cellefornyelse – Reducerer betændelse – Reducerer smerter – Forbedrer heling – Lindrer symptomer på gigt og gigt – Stimulerer produktionen af ​​elastin & kollagen, som er vigtig for udviklingen af ​​nye celler – Regenererer beskadiget væv.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Yderligere information

størrelse

, , , ,