Pavo GutHealth

479,00 DKK

Om Pavo GutHealth 

Fra naturens side har heste en meget sensitive stortarm. Det betyder at små ændringer i dens foder, f.eks. når den lukkes på græs, kan give problemer. Stress, flytning af stald/box eller operation kan også give fordøjelsesmæssige problemer.  Fordøjelsesproblemer er forbundet til en ubalance af tarmbakterier, som resulterer i at hesten ikke kan fordøje sit foder optimalt. Det kan føre til irritation i slimhinder, løs afføring, diarre, mave problemer og kolik.

Pavo GutHealth støtter en stabil tarm funktion

Pavo GutHealth er især udviklet for at støtte din hest’s fordøjelse ved at bringe balance tilbage i populationen af bakterier. De 100% naturlige ingredienser sikre at alle sunde bakterier i tynd og stortarm støttes maksimalt og de dårlige bakterier ikke længere gør skade

Pavo GutHealth ingredienser forklares 

Pavo GutHealth indeholder, bla. æble masse og roefibre, som binder væske og og beskytter hinden i mavesækken. Æble masse og roefibre  indeholder begge pektin som beskytter hinden i mavesækken med en beskyttende gel. Byggræs er fuld af essentielle  vitaminer, mineraler og antioxidanter som sikre en positive effekt af immunitet af tarmene. Brændenældeer kendt for dens blod-rensende effekt. Nye undersøgelser har vist at brændenælde også forebygger infektioner.

 

Oregano-olien i Pavo GutHealth er tilføjet pga. dens antibakterielle effekter.  Og for dens smagfulde egenskaber: takket være oregano dufter produktet som det italienske køkken! Og for at støtte den totale tarmsundhed endnu mere er et pre-mix med Diamond V og inuline tilført.  Begge substanser er præbiotiske, som hjælper med at vedligeholde balancen mellem de positive og negative bakterier i tarmene. Inuline er virkelig speciel da det kun kan nedbrydes af grupper af tarm-bakterier – og ikke af hesten. Som resultat heraf er alle næringsstofferne tilgængelige for bakterierne og intet er spild.

Slutteligt indeholder Pavo GutHealth de unikke CellProtect antioxidanter som fanger og neutralisere alle de frie radikaler i hestens krop. Frie radikaler er aggressive molekyler som skader celler og væv.

Kombinationen af alle ingredienser vil hjælpe din hest med at få en stabil population af bakterier i tarmene og med det en sund fordøjelse.

Kategorier: ,