LeMieux Arika Climatek dækken, NAVY

1.059,00 DKK

LeMieux Arika Clima-Tek Dækken

 

Multi-lags strukturen i LeMieux Arika Clima-Tek dækkenet er en unik uld- og akrylblanding, der gør det perfekt til håndtering af fugt fra hesten. Denne struktur kontrollerer musklernes temperatur under nedkølingsprocessen, og tillader en effektiv transport af fugt væk fra hesten, uden musklerne køles ned for hurtigt, hvilket gør dette dækken perfekt til koldere dage.

 

Det sømløse design gør, at dækkenet følger kroppen og har den effektive fugttransporterende effekt samtidig med, at komfort er en top-prioritet.

 

Aftagelige, double-lock mavestropper gør, at dækkenet er let at vaske og tørre.

 

Læg mærke til, at dette dækken ikke er designet som et yderlags-stalddækken. Heste skal ikke efterlades i lange perioder i stalden eller natten over med dette dækken på, som det eneste. Ydermaterialet er åndbart og fugttransporterende, men ikke rip-stop denier, derfor kan det hænge fast. Dækkenet kan sagtens benyttes som underdækken. På grund af den tekniske sammensætning af dækkenet, anbefaler vi, at det vaskes i maskine i en stor vaskepose for at beskytte dækkenet fra skarpe kanter i vaskemaskinen.

 

LeMieux Care Guide

  • Kan vaskes i maskine på 30 grader.
  • Sørg for at alt velcro er lukket, før dækkenet vaskes.
  • Tillad dækkenet at lufttørre. 
  • Må ikke tørretumbles.
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Yderligere information

størrelse

,