Muscle Force – Cavalor

1.147,00 DKK

Et 100% naturligt produkt, som accelererer og øger muskelmassen. Ideelt produkt til konkurrence heste, som efter en periode af forhøjet indsats, hurtigt skal yde med maksimal styrke igen. Synlig forbedring efter 6 uger.

For at få konkurrenceheste hurtigt tilbage til tidligere niveau efter en periode med hvile, reduceret arbejde, nedsat træning eller sygdom, er det vigtigt at arbejde for en balanceret og optimal opbygning af musklerne. Dette kræver et samspil mellem træning, motion og ernæring. Cavalor Muscle Force giver hurtigt mærkbare resultater, med en ensartet udvikling af muskler. Cavalor Muscle Force giver også gode resultater med unge heste når en hurtigere udvikling af muskelkraft er nødvendig.

Cavalor Muscle Force er et kosttilskud til ernæringsmæssig genvinding og/eller ernæringsmæssig støtte af musklerne. Det leverer de essentielle næringsstoffer som støtter den naturlige og hurtige udvikling af muskler uden at forstyrre andre fysiske processer.

Cavalor Muscle Force indeholder albuminer, kulhydrater, mineraler, vitaminer, urter og nukleotider. Denne unikke sammensætning af byggesten og næringsstoffer som er involveret i muskelvækst vil bidrage til en balanceret muskel udvikling og forebygge muskelskader efter intensiv træning.

Anvisning:

30g- 45g / dag

Maximum pr. hest pr. dag: 120g

Det maksimale resultat opnås efter 6 uger.

Anvend MAX 45 dage m. pause efterfølgende på 2-3 måneder inden brug igen.

Opbevaring og emballage:

  • Spand 2 kg / kasse 900 g ( 60*15g)
  • Anvendes indtil 3 år efter produktionsdato
Kategorier: ,