Good as gold

189,00 DKK

Fodertilskud der er specielt udviklet til nervøse, varme eller stressede heste.

Det indeholder et høj niveau af magnesium, som i cheleateret form har en bedre optagelse, samt B-Vitamin som har en vigtig næringsmæssig funktion i syntesen af neurotransmittere i centralnervesystemet, og L-thyptophan, en essentiel aminosyre i dannelsen af serotonin.

En hest, der er meget nervøs, ophidset og overspændt, er et stort problem for både professionelle og amatører. En sådan hest kan ikke udføre sit arbejde ordentligt. En afslappet hest er en hest, der er nemmere at håndtere.

Good As Gold anvendes som led i ethvert træningsprogram i forbindelse med indøvelse af nye færdigheder og i arbejdet med at fjerne uønskede, dårlige vaner.

Det er et naturligt fodertilskud der kombiner den essentielle aminosyre L-tryptophan med de fordele, der er forbundet med E- og B1-vitamin, sammen med et højt indhold af magnesium.

L-tryptophan er en essentiel aminosyre. Undersøgelser har vist, at store mængder af dette næringsstof kan have en beroligende effekt. Mange hestefolk har konstateret, at tilskud af B1-vitamin har en beroligende virkning på nervøse og overspændte heste.

Good As Gold indeholder en koncentreret mængde af antioxidanten E-vitamin og medvirker til, at du kan fastholde hestens koncentration, og øger indlæringsevnen.
Det bør anvendes dagligt på tidspunkter, hvor det er nødvendigt at have en roligere hest, der er nemmere at håndtere.

Mange heste kan pludseligt blive meget urolige som følge af frygt eller nervøsitet, og Good As Gold er derfor velegnet på væddeløbsbaner, til stævner, ved frygt for trafik og ved læsning og aflæsning samt ved indlæring af nye øvelser I træningen.

Fodervejledning:
35 gr. om morgenen inden konkurrence
35 gr. om aftenen inden konkurrence. (Hvis nødvendigt)

Kategori: